Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

БЛАГОДІЙНІСТЬ: ТЕТЯНА КОВАЛЬЧУК НЕ ЗАБУВАЄ РІДНОГО СЕЛА

Молодий підприємець Тетяна Ковальчук, яка відкрила магазин товарів повсякденного попиту в своєму рідному селі Борохів Ківерцівського району, якось вмудряється поєднувати свій хоч невеликий, але доволі клопітний бізнес ще й з педагогічною діяльністю в Ківерцях.

Молодий підприємець Тетяна Ковальчук, яка відкрила магазин товарів повсякденного попиту в своєму рідному селі Борохів Ківерцівського району, якось вмудряється поєднувати свій хоч невеликий, але доволі клопітний бізнес ще й з педагогічною діяльністю в Ківерцях. На вчительську зарплату прожити сьогодні ой як важко.
Сільський голова в Борохові Валентина Демедюк тепло відгукувалася про Тетяну Володимирівну як про благодійницю, яка завжди допоможе, підтримає при організації свята села, вшануванні ветеранів, в інших громадських справах.
Нам же приємно було почути, що підприємець-педагог є давнім читачем і шанувальником нашої газети, якій часто віддає перевагу навіть перед журналом “Наталі”. “У ньому майже нереальний світ для вибраних, а зі сторінок “Волині” пульсує життя, яке оточує нас у повсякденній” — каже вона.
Світ широкий: Руслана Писанка в Москві дала відсіч “українським націоналістам”
Ведучому рубрики зателефонували і поцікавились, куди запропастилася Руслана Писанка. Заспокоїмо: жива-здорова, але уже закриває своїми пишними формами не пів-Європи, а пів-Азії. Її “виписали” росіяни на НТВ на роль ведучої НТВ на пару зі скандальним Новоженовим. У розмові з нею журналісти зауважили, що її образ на телебаченні нагадує Вєрку Сердючку і що дехто вважає, ніби її співвітчизниця компрометує українську жінку. Руслана заступилась за Вєрку, бо вона, мовляв, говорить чисту правду, а правду не люблять. І далі наша діва дала відсіч “українським націоналістам”. Ось як виглядає її “відлуп”. “Нашим націоналістам потрібно ж чимось займатися, ось вони і придумують собі все нові “розваги”. Не здивуюсь, коли і про мене скажуть, що я — запроданка”... “Госпожа”
Руслана явно переоцінює свою вагу — в суспільстві. Пригадується, що коли якийсь час її пробували в ролі ведучої у ранковій передачі, то вона не могла зв’язати кілька слів... І чому в Москві так люблять саме карикатурну Вєрку з її примітивним суржиком, тілисту Руслану з її лінивою грацією, вульгарних типів з “Джентльмен-шоу” і т. д.?
Telegram Channel