Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Поліської регати» цього року не буде

Ех, ніхто цього року не відчує радості фінішу...

Фото Сергія НАУМУКА.

«Поліської регати» цього року не буде

Міжнародний фестиваль відмінили через карантинні обмеження

Щороку на почату липня у Національному природному парку «Прип’ять-Стохід» проводять міжнародний фестиваль з екстемального водного туризму «Поліська регата», у рамках якого відбуваються перегони на байдарках руслами річок Стохід та Прип’ять. Учасники долають більше 40 кілометрів поліськими джунглями. Змагання приваблюють учасників з багатьох місті і сіл Волині, України та з Білорусі.

Цього року через карантинні обмеженні фестиваль вирішили не проводити. Про це «Газеті «Волинь» повідомив директор НПП «Прип’ять-Стохід» Олександр Сащук.

Змагання відмінили, але робота продовжується. Нині головне – робота служби охорони: патрулювання території, виїзди мобільних груп, рейди (власними силами та у співпраці з різними структурами). Проводимо різні акції щодо прибирання території. Залучаємо працівників та волонтерів. 

– Змагання відмінили, але робота продовжується. Нині головне – робота служби охорони: патрулювання території, виїзди мобільних груп, рейди (власними силами та у співпраці з різними структурами). Проводимо різні акції щодо прибирання території. Залучаємо працівників та волонтерів.По всіх відділеннях проводимо зелене черенкування. Маємо можливість надавати зелений матеріал для державних установ та для продажу. Можемо організовувати невеликі екскурсії територією парку, звісно, що з дотриманням усіх карантинних вимог, – розповів Олександр Іванович. – А вже наступного року сподіваємося знову бачити на Любешівщині любителів екстемального водного туризму.

Про те, як проходив фестиваль у 2019, 2018 та 2017 роках можна дізнатися на нашому сайті.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel