Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Павлівська ОТГ отримала меддопомогу від фонду «Карітас України»

Скриньки здоров'я громади.

Фото caritas.ua.

Павлівська ОТГ отримала меддопомогу від фонду «Карітас України»

У рамках Всеукраїнської благодійної акції, за посередництвом Програми «U-LEAD з Європою», реалізовувався проєкт «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19»

  Одна з найбільших в Іваничівському районі - Павлівська ОТГ отримала суттєву допомогу від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України».

 Медичні заклади цієї громади (всього діє 3 амбулаторії та 14 ФАПів) взяли активну участь у ньому, підготували необхідні документи. І результат не забарився. Усі лікарняні установи отримали захисні маски, костюми, окуляри, респіратори, рукавички, дезинфікуючі засоби та безконтактні термометри.

Усі лікарняні установи отримали захисні маски, костюми, окуляри, респіратори, рукавички, дезинфікуючі засоби та безконтактний термометр.

  Варто сказати, що сама ОТГ на чолі з головою Андрієм Сапожником не стояла осторонь боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. Рішенням сесії Павлівської сільської ради було виділено на Іваничівську центральну районну лікарню – 70 тисяч грн., на районний центр ПМСД – 40 тисяч грн. та 20 тисяч гривень – в резервний фонд району.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Telegram Channel