Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поліцейські вилучили у волинян амфетамін, коноплю та снодійний мак

Заборонене правоохоронці знаходили у кого – в кишені, а в кого – на городі.

Фото pixabay.com.

Поліцейські вилучили у волинян амфетамін, коноплю та снодійний мак

За усіма виявленими фактами тривають досудові розслідування

Поліцейські вилучили у громадян амфетамін, коноплю та снодійний мак. Про це інформує пресслужба головного управління Нацполіції у Волинській області. За усіма виявленими фактами  тривають досудові розслідування. 

Учора ввечері, у селищі Ратне, під час поверхневого огляду 27-річного жителя району співробітники управління протидії  наркозлочинності області спільно із працівниками Ратнівського відділу поліції виявили у кишені його куртки два пакунки, вагою понад 40 г.,  з порошком, схожим на психотропний засіб – амфетамін. Пакунки з психотропом вилучили.

 Цього ж дня, під час санкціонованого обшуку у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 310  Кримінального кодексу України, на території домогосподарства 43-річного жителя Ковельського району поліцейські виявили та вилучили 19 кущів  коноплі.

Окрім цього, у жителів Ковеля та Володимир-Волинського району правоохоронці вилучили снодійний мак.

За усіма фактами незаконного поводження з наркотиками, посіву та вирощування снотворного маку і конопель слідчі розпочали кримінальні провадження.

Усе направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. За усіма фактами незаконного поводження з наркотиками, посіву та вирощування снотворного маку і конопель слідчі розпочали кримінальні провадження.

Telegram Channel