Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Маневичанка створює ляльки: кумедні звірята та панянки

Багато виробів не побачиш у домі майстрині,майже всі вони розійшлися по друзях,знайомих і просто хороших людях, як подарунки.

Фото Колківської ОТГ.

Маневичанка створює ляльки: кумедні звірята та панянки

Добра ,щедра, гостинна, талановита, скромна - ще багато епітетів можна сказати про жительку села Старосілля Васюхник Ларису Аврамівну.

Випадковостей у житті не буває. В цьому переконалась пані Лариса. В подружки побачила цікаву ляльку, яку захотілось зробити собі. Переглянула в Інтернеті з чого розпочати роботу, бажання і творче вміння дали свій результат. Перша робота вийшла найкраща, найдорожча і неповторна, пишуть на сайті Колківської ОТГ.

Текстильні кумедні звірята та панянки в різних образах сповнили її дім і думки теплом та позитивом.

Так розпочалася нова сторінка творчого життя нашої героїні Васюхник Лариси Авраміни. Багато виробів не побачиш у домі майстрині,майже всі вони розійшлися по друзях,знайомих і просто хороших людях, як подарунки. А текстильні кумедні звірята та панянки в різних образах сповнили її дім і думки теплом та позитивом. 

Про своє захоплення не хоче багато говорити пані Лариса, а просто вдячна, що «…в потрібний час  - опинилася в потрібному місці і побачила таку красу…»

Telegram Channel