Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Затримали лучанина, який збував наркотики і психотропи в особливо великих розмірах (Фото)

Прокурори клопотатимуть і про обрання чоловікові запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото пресслужби прокуратури Волинської області.

Затримали лучанина, який збував наркотики і психотропи в особливо великих розмірах (Фото)

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 24 червня 2020 року затримали 21-річного лучанина під час отримання ним на пошті посилки із психотропами – понад 600 г PVP та амфетаміну

У ході санкціонованого судом обшуку в оселі молодика правоохоронці вилучили гроші, зароблені наркопромислом, а також наркотичні засоби та психотропні речовини (амфетамін, метадон, канабіс, метамфетамін тощо) у особливо великих розмірах й обладнання для їхнього пакування.

Слідство вважає, що чоловік займався збутом наркотиків через так звані «закладки».

Слідство вважає, що чоловік займався збутом наркотиків через так звані «закладки».

Вирішується питання про повідомлення лучанину про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах (кримінальні правопорушення, передбачені ч.3 ст. 307 КК України).

Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин, вчинені у особливо великих розмірах, передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Джерело: Пресслужба прокуратури Волинської області.
Telegram Channel