Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Рівному підпалили автівку чемпіона світу з кікбоксингу

Автомобіль належить відомому спортсмену та тренеру Роману Кролю.

У Рівному підпалили автівку чемпіона світу з кікбоксингу

За фактом підпалу позашляховика BMW X5 поліцейські відкрили кримінальне провадження

Слідчо-оперативна група встановила, що транспортний засіб належить 34-річному рівнянину, спортсмену та був припаркований на автостоянці. Про це інформують у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Охоронець вчасно помітив вогонь, викликав пожежників та в результаті самотужки загасив пожежу. Відтак, вогонь пошкодив лише передню частину позашляховика.

Автомобіль належить відомому спортсмену та тренеру Роману Кролю, чемпіону світу з кікбоксингу та чоловіку дворазової чемпіонки Європи з легкої атлетики Наталії Прищепи-Кроль.

За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Із місця події криміналісти вилучили фрагмент ганчірки та обгорілу пластмасову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

За інформацією Рівне вечірнє, автомобіль належить відомому спортсмену та тренеру Роману Кролю, чемпіону світу з кікбоксингу та чоловіку дворазової чемпіонки Європи з легкої атлетики Наталії Прищепи-Кроль.

Telegram Channel