Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Директор Волинського дитбудинку захворів на COVID

В умовах карантину в закладі відстрочили усиновлення і відвідування.

Фото Суспільного.

Директор Волинського дитбудинку захворів на COVID

Керівник закладу з дітьми не контактував

Директор обласного спеціалізованого будинку дитини, що в Луцьку, захворів на коронавірус. 9 колег, які з ним контактували перевірять на коронавірус. Про це розповіла Суспільному заступниця директора дитбудинку Тетяна Виговська.

Зі слів заступниці директора закладу, дітей на коронавірус не потрібно перевіряти, бо керівник закладу з ними не контактував. «Він не займається, як головний лікар, ні веденням дітей, ні лікуванням. Ми за цим дуже серйозно спостерігаємо. В нас дуже жорсткі регуляції», - каже Тетяна Виговська.

У закладі розповідають: нині директор перебуває в інфекційному госпіталі обласної лікарні в селі Тарасове. Захворів майже два тижні тому. З ознаками респіраторного захворювання тиждень лікувався вдома. 19-го червня його госпіталізували.

Зі слів Тетяни Виговської, завтра останній день карантину від початку хвороби директора дитбудинку. Згідно рекомендацій МОЗ, дев’ятьом працівникам дитячого будинку, яких визначили як контактних осіб, проведуть ІФА-тестування. В основному це працівники адміністрації.

Згідно рекомендацій МОЗ, дев’ятьом працівникам дитячого будинку, яких визначили як контактних осіб, проведуть ІФА-тестування. В основному це працівники адміністрації.

Нині в обласній інфекційній лікарні перебуває один із вихованців установи. Зі слів заступниці директора дитбудинку, це дитина до року, у неї нема діагнозу COVID-19.

У дитбудинку кажуть: в умовах карантину в закладі відстрочили усиновлення і відвідування. Для працівників діє масковий режим.

Telegram Channel