Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Потяг наїхав на півторарічну дитину

Малеча тримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Фото УНН.

Потяг наїхав на півторарічну дитину

У Дніпрі 45-річна жінка у невстановленому місці переходила залізничні колії з дитячим візком та не встигла вчасно забрати його

В результаті потяг здійснив наїзд на візок, дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована, поліція відкрила кримінальне провадження, передає УНН з посиланням на Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Подія сталася 25 червня близько 18:30 в районі вулиці Танкістів у місті Дніпро. Машиніст ремонтного потягу побачив жінку та почав гальмувати, однак уникнути наїзду не зміг. В результаті постраждала півторарічна дитина, яка перебувала у візку. Дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. За словами жінки, колесо візка застрягло між залізничними коліями», - повідомили правоохоронці

Дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Повідомляється, що за вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування. Наразі поліція встановлює всі обставини події.

Як повідомляв УНН, у Дніпрі внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю мікроавтобуса і вантажівки загинув чоловік і постраждало двоє дітей, пізніше хлопчик 2006 року народження помер в лікарні.

Telegram Channel