Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Оперативники встановили зловмисників, які побили студента місцевого вишу

Нападників підозрюють ще в одному розбої.

Фото Нацполіції.

Оперативники встановили зловмисників, які побили студента місцевого вишу

14 червня троє невідомих осіб зухвало побили 21-річного студента місцевого ВНЗ та його товариша. Нападників притягнуть до відповідальності

Нині молодикам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Про це інформує пресслужба ГУ Нацполіції області у фейсбуці.

14 червня троє невідомих осіб зухвало побили 21-річного студента місцевого ВНЗ та його товариша. А опісля, погрожуючи пістолетом та битою, забрали у хлопців мобільні телефони та грошові кошти. Злочин скоїли на вулиці Львівській, близько 1-ї години ночі.

Цей зухвалий випадок кілька днів обговорювали місцеві мешканці. Тож поліцейські направили всі сили та засоби, аби виявити й затримати хуліганів.

Ними виявилися молодики з одного з районів області, які тільки досягнули повноліття. 

Провівши ряд слідчо-розшукових дій, ретельно досліджуючи всі докази, оперативники Луцького відділу поліції та карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили особи розбійників. Ними виявилися молодики з одного з районів області, які тільки досягнули повноліття. Слідчі зібрали достатньо доказів, що підтверджують їхню можливу вину та свідчать про причетність до розбою.

Також є підстави вважати, що вони причетні щонайменше до ще одного злочину.

Досудове розслідування триває.

Telegram Channel