Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Волині та ще у 12 областях можуть посилити карантин – МОЗ

Можуть зупинити громадський транспорт.

Люди в медицинских масках идут у клумбы с цветущими тюльпанами, в Ужгороде, 23 апреля 2020 г. Фото Немеш Янош / УНИАН

Фото УНІАН.

На Волині та ще у 12 областях можуть посилити карантин – МОЗ

Волинська область за кількістю захворілих минулої доби вийшла на 4 місце в рейтингу

Через погіршення епідемічної ситуації у 13 областях України головні санітарні лікарі цих регіонів будуть просити посилення карантинних заходів. Про це на брифінгу у суботу, 27 червня, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає Суспільне.

«В умовах адаптивного карантину ми побачили різке зростання в деяких областях – збільшення кількості нових випадків, погіршення динаміки, різке заповнення ліжок у лікарнях, які виділені під COVID-19. Тобто ті критерії, які у нас визначені в постанові, перебільшені по 13 областях нашої країни – це і західні області, і місто Київ», – заявив Степанов. Міністр зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних закладів, а також дошкільних і «решти закладів, які є в країні».

Міністр зазначив, що посилення карантинних заходів може стосуватися роботи міського транспорту, спортивних закладів, а також дошкільних і «решти закладів, які є в країні».

Львівська область лідирує в антирейтингу за кількістю випадків COVID-19 – більше 5 тисяч. Далі йдуть Київ, Чернівецька, Рівненська, Закарпатська, Київська, Івано-Франківська, Волинська області.

За добу найбільша кількість нових інфікованих у Львівській (168), Рівненській (111), Закарпатській (93), Волинській (65), Харківській (53), Хмельницькій (53) областях та Києві (140). Далі йдуть Київська, Чернівецька і Одеська області.

Telegram Channel