Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Синоптики розповіли, де у понеділок будуть дощі і грози

Буде від 27 до 29 градусів тепла.

Повінь у с. Тарасівці (Новоселицький район, Чернівецька область), 25 червня 2020 р. Внаслідок негоди у Чернівецькій області було підтоплено присадибні ділянки, житлові будинки, автомобільні дороги. Від зливових дощів постраждали Вижницький, Путильський, Кіцманський, Новоселицький, Глибоцький, Сторожинецький, Герцаївський райони. На місці подій працюють рятувальники Управління ДСНС України у Чернівецькій області, ліквідовуючи наслідки негоди та надаючи необхідну допомогу громадянам. Рятувальники проводять роботу з евакуації населення. Фото Андрій Романцов / УНІАН

Фото УНІАН.

Синоптики розповіли, де у понеділок будуть дощі і грози

У понеділок у західних, північних і східних областях пройдуть дощі, повідомляє Український гідрометцентр. У центрі країни та на півдні опадів не очікується, передає Суспільне.

Так, в областях, які потерпають від повені, очікуються дощі і грози. Вдень на Лівобережжі і в західних областях грози, при грозах в окремих районах град, шквали 15-20 м/с. Не буде опадів у Житомирській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській областях та в АР Крим.

Вдень у західних областях грози, при грозах в окремих районах град, шквали 15-20 м/с.

На півдні повітря прогріється до 32 градусів. У східних областях термометри покажуть від 26 до 28 градусів. На іншій території країні буде від 27 до 29 градусів тепла.

 

Telegram Channel