Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У парку Данила Галицького у Жидичині встановили новий дитячий майданчик

Роботи ще тривають.

Фото: Волонтерський рух Св. Симона Киринейського.

У парку Данила Галицького у Жидичині встановили новий дитячий майданчик

Серед волонтерів, які зголосилися попрацювати у парку прозвучало: «Куди не глянеш всюди в Жидичині ініціаторами «створення красивої Європи» виступає братія Свято-Миколаївського Жидичинського монастиря. Учора вони знову косили, підігнали бетономішалку, зацементували стовпчики для лавочок»

Своєю активністю та турботою про місцевих жителів, мешканці Жидичинського монастиря надихають і місцевих жителів, не лишають байдужими. Про це інформує Волонтерський рух Св. Симона Киринейського у фейсбуці.

 

 «Приємно, що і один з місцевих депутатів не стоїть осторонь, і уже давно став нашим волонтером. Дякуємо Валерію Шевчуку, який за власний кошт ініціював встановлення лавочок у парку, придбав метал та комплектуючі і використав дерево, що свого часу було виділене сільською радою Жидичина. Уже з самісінького ранку він разом із сином Дмитром з лопатами копали ямки. Незабаром на підмогу прибігла і дружина Марія Шевчук, яка з Олею Намонюк впорядкувала квітник під прапором.

Тепер у парку можна безпечно гуляти сім’ям з дітками, можна присісти на лавочку вдихнути аромати пахучих квітів, насолодитися неперевершеним краєвидом.

Сьогодні вони встановили ще й новий дитячий майданчик, який з’явився дякуючи депутату Волинської обласної ради Володимиру Дейні. Тепер у парку можна безпечно гуляти сім’ям з дітками, можна присісти на лавочку вдихнути аромати пахучих квітів, насолодитися неперевершеним краєвидом. Ще робота не повністю зроблена, але вже можна порадіти. 

 

 А ще кажуть, що монахи мають сильну молитву. Коли вони будували альтанка у парку, то молилися за щасливу долю вірних, закоханих прихожан, котрі на цьому місці давали обітницю палко та вірно кохати один одного до кінця життя. Кажуть, що тепер вони живуть, навіть краще ніж вони могли собі уявити. Тому це місце вважається особливим. Відомо, що закохані, котрі мали серйозні наміри приходили сюди за Божим благословенням. Ця альтанка тепер має назву святих Петра і Февронії, котрі вважаються прикладом сімейних цінностей, вірних і цнотливих відносин, любові та відданості в шлюбі, народження та виховання щасливих та красивих дітей», - йдеться у дописі.

Telegram Channel