Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинська та Рівненська області і сьогодні не готові до послаблення карантину

Дотримуйтеся правил карантину!

Фото: Наше місто.

Волинська та Рівненська області і сьогодні не готові до послаблення карантину

Столиця та 9 регіонів ще не можуть послабити обмежувальні заходи

Перехід областей до наступного етапу карантину, що передбачає послаблення карантинних обмежень, можливий за умови відповідності епідситуації в області визначеним критеріям. Ці критерії відображають контроль за передаванням вірусу, рівень спроможності лікувальної мережі, закладів епідеміологічного профілю та системи охорони здоров’я в цілому протидіяти поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 і, відповідно, дають змогу контролювати епідемічну ситуацію на досягнутому на поточну дату рівні.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині виявлено 63 випадки зараження коронавірусною інфекцією. Одна людина померла.

Через невідповідність критеріям пом’якшення карантину Київ, а також Волинська, Донецька, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Харківська, Чернігівська та Чернівецька області не можуть скасовувати обмеження.

 

 Нагадаємо, за минулу добу на Волині виявлено 63 випадки зараження коронавірусною інфекцією. Одна людина померла. З 3 липня 2020-го року, в області відбудеться посилення карантину в районах з місцями масового відпочинку людей, зокрема біля водойм. 

За останню добу на Волині зареєстровано 63 нових випадки  захворювання на COVID-19: м. Луцьк - 14, Луцький район – 2, м.Нововолинськ – 12, Іваничівський район –1, Ратнівський район  - 7, Ківерцівський район – 6, Горохівський район – 6, Локачинський район  – 5, Володимир - Волинський район – 4, Любомльський район – 3, Турійський район – 2, Старовижівський район - 1. Одужало за добу 39 осіб, в тому числі 3 дітей та 3 медичних працівники. Один випадок хвороби завершився летально (Ківерцівський район).

Джерело: МОЗ України
Telegram Channel