Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Помер відомий волинський тренер, який виховав 30 майстрів спорту (Фото)

Сім років поспіль Антон Шахраюк успішно захищав спортивну честь українського спартаківського товариства на змаганнях різних рангів.

Фото ІА «Волинські новини».

Помер відомий волинський тренер, який виховав 30 майстрів спорту (Фото)

На 86-му році життя перестало битися серце відомого волинського тренера з вільної боротьби Антона Федоровича Шахраюка

Днями на 86-му році життя відійшов у вічність відомий волинський тренер з вільної боротьби Антон Федорович Шахраюк. Про це з посиланням на вихованця тренера Василя Петрищака повідомляє ІА «Волинські новини».

Про Антона Шахраюка свого часу розповідала газета «Волинь».

Він прославив Волинь на борцівському килимі. Майстер спорту з класичної і вільної боротьби Антон Федорович був неодноразовим призером чемпіонатів України і Центральної ради ДСТ «Спартак» колишнього Радянського Союзу. Сім років поспіль Антон Шахраюк успішно захищав спортивну честь українського спартаківського товариства на змаганнях різних рангів у важкій ваговій категорії.

 

 

 

Після завершення виступів на килимі почалась тренерська робота.

Про те, що і наставником, як і борцем, він був класним, свідчать досягнення його вихованців. Серед них майже 30 майстрів спорту України.

Про те, що і наставником, як і борцем, він був класним, свідчать досягнення його вихованців: серед них майже 30 майстрів спорту України.

Першим цього почесного звання був удостоєний Овксентій Банера, який пішов слідами свого наставника, ставши чемпіоном України і Центральної ради ДСТ «Спартак».

Серед тих, хто досяг великих перемог на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, майстри спорту брати Анатолій і Віктор Сіліванови, Галі СадретроновВіталій ПавленкоМихайло Неліпюк, Геннадій Куликов, Валерій ЗайчукАнатолій ПетращукОлександр Трибунський, Ігор ЛюбежанінВолодимир Скуба. До речі, останній з них свого часу вигравав поєдинки у майбутнього олімпійського чемпіона в Атланті В’ячеслава Олійника, сам був серед кандидатів на Ігри 1996 року.

Сьогодні вихованці Антона Шахраюка живуть у різних куточках України, країнах СНД, у Німеччині, США.

Газета «Волинь» висловлює щирі співчуття родині покійного.  

 

 

 
 

 

Telegram Channel