Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Зеленського запитали, чи не боїться він повторити долю Януковича

Охоронці не допускали журналістів до глави держави.

Скрін із відео «Думської».

Зеленського запитали, чи не боїться він повторити долю Януковича

Глава держави почав запевняти, що він «нікого не саджає»

Під час робочого візиту на Одещину в місто Южне президент України Володимир Зеленський дав короткий брифінг для журналістів.

Як зазначає видання «Думська», далеко не всі представники ЗМІ встигли поставити свої запитання, і «по давно сформованій традиції пішли за гарантом, намагаючись на ходу щось запитати».

І мабуть зачепив почуття Президента, так як він зупинився, щоб відповісти, що він «нікого не саджає і йому не цікаво відповідати на такі питання.

«Але не тут-то було, охоронці Зеленського ретельно оберігали першу особу від настирливих і незручних запитань, в прямому сенсі слова перегороджуючи своїми тілами доступ до глави держави», – повідомляє видання.

Реклама Google

Проте громадський активіст, автор «Думської» Петро Обухов встиг запитати президента про те, чи не боїться Зеленський переслідуваннями і репресіями проти опозиції повторити долю Януковича, який посадив Юлію Тимошенко.

«І мабуть зачепив його почуття, так як він зупинився, щоб відповісти, що він «нікого не саджає і йому не цікаво відповідати на такі питання», – пише видання.

Telegram Channel