Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині пса, який покусав дітей, жорстоко вбили

Не відомо, чи пес був хворий на сказ.

Фото Pixabay.

На Волині пса, який покусав дітей, жорстоко вбили

Інцидент стався в Рокинях Луцького району

Собаку нагодували м'ясом з голками. Про подію повідомила зооактивістка Дана Гарт у фейсбуці. Вона стверджує, що не знає, хто так «помстився» тварині та називає вчинок когось із батьків вбивством.

Я не розумію навіщо ця агресія, ми ж приїхали, невже батько дитини не розуміє, що наразив своє чадо на проходження важкої вакцини від сказу, хоча ми могли песика перетримати і цих уколів можна було б уникнути, я не кажу вже про моральну сторону цієї ситуації.

«Маю сумну новину, вчора була така засмучена,що навіть писати не могла. Нас викликали відловити песика в Рокинях, який покусав дітей, затефонували у п'ятницю пізно ввечері, ми приїхали в суботу,а його немає. Люди сказали, що хтось з батьків, накидав йому голок в м'ясо і той помер. Я не розумію навіщо ця агресія, ми ж приїхали, невже батько дитини не розуміє, що наразив своє чадо на проходження важкої вакцини від сказу, хоча ми могли песика перетримати і цих уколів можна було б уникнути, я не кажу вже про моральну сторону цієї ситуації. Це убивство! Ми часто з таким стикаємося,тому коли деякі «волонтери» кричать нащо ви забрали собак з нашого міста, я стомилася пояснювати,що цим самим ми рятуємо їм життя. Якщо є скарга на тварину, її треба забирати з того місця. Добре, що є волонтери, які допомагають, в кожному місті є такі справжні зоозахисники», – написала активістка.

 
Telegram Channel