Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Хлопець ледь не зарізав двох перехожих, бо ті голосно розмовляли

Інцидент стався на проспекті Леся Курбаса.

Фото Pixabay.

Хлопець ледь не зарізав двох перехожих, бо ті голосно розмовляли

Зловмисник поранив підлітків ножем у грудну клітку та руки

У Києві молодий хлопець напа з ножем на двох 17-річних жителів столиці через те, що вони голосно розмовляли.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в столиці.

«На місці правоохоронці встановили, що між трьома хлопцями виник конфлікт через те, що один з них зробив зауваження двом іншим, які, проходячи повз, голосно розмовляли», – йдеться у повідомленні.

«До чергової частини Святошинського управління поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що з проспекту Леся Курбаса госпіталізовані в медичний заклад двоє 17-річних підлітків з ножовими пораненнями. На місці правоохоронці встановили, що між трьома хлопцями виник конфлікт через те, що один з них зробив зауваження двом іншим, які, проходячи повз, голосно розмовляли», – йдеться у повідомленні.

Так, після зробленого неповнолітнім людям зауваження вони зупинилися, щоб з'ясувати стосунки, але молодик дістав ніж і поранив їх в грудну клітину і руки. Зловмисника затримали недалеко від місця злочину.

При поверхневій перевірці у нього знайшли ніж. Затриманим виявився раніше не судимий місцевий житель, 1997 року народження, який у скоєному зізнався.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину і судом обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави в 84 тис. гривень.

Telegram Channel