Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Один турійчанин вирощував коноплі просто на подвір’ї, інший – сіяв мак

Коноплі примостилися просто біля хліва.

Фото зі сторінки Турійського відділення поліції у Facebook.

Один турійчанин вирощував коноплі просто на подвір’ї, інший – сіяв мак

Турійські поліцейські під час проведення профілактичних заходів «МАК-2020», виявили та вилучили 175 рослин коноплі та 1 тис. 492 рослини маку

Поліцейські Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області у подвір’ї 48-річного жителя Турійського району виявили незаконний посів та вирощування 142 рослини роду конопель. Рослини вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України, інформує Турійське відділення поліції.

На присадибній ділянці 68-річного жителя району співробітники поліції зафіксували факт незаконного посіву маку снотворного.

Окрім цього, у червні 2020 року на присадибній ділянці 68-річного жителя району співробітники поліції зафіксували факт незаконного посіву маку снотворного. Всього співробітники поліції вилучили 1 тис. 492 рослини маку. Слідчі оголосили підозру 68-річному мешканцю Турійського району за ч.2 ст.310 ККУ.

 

Також, на початку липня на присадибній ділянці 31-річного мешканця Турійщини поліцейські виявили 33 рослини коноплі, які чоловік посіяв та вирощував з метою збуту.

За усіма фактами незаконного посіву, вирощування снотворного маку та конопель слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст. 310 Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.


Ех, не буде вже пирогів...
Telegram Channel