Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Поліція перевірила старовижівські озера

Поліцейські закликали відпочивальників дотримуватися карантинних норм та безпечної відстані одне від одного у 1,5-2 метри.

Фото stvadm.gov.ua.

Поліція перевірила старовижівські озера

Проведено інформаційні рейди у місцях масового відпочинку громадян

Працівники Старовижівського відділення поліції спільно з працівниками районного сектору УДСНС та райдержадміністрації впродовж вихідних провели рейди в місцях масового відпочинку населення на водних об’єктах. Зокрема, побували на території прибережної зони озера Пісочне Буцинської сільської ради, повідомляє Старовижівська РДА,

Метою заходу стало роз’яснення населенню правил поведінки під час карантину, правил поводження на воді, пожежної та техногенної безпеки, недопущення порушень публічної безпеки та порядку.

Провели роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, персоналом закладів та відвідувачами про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом. 

Закликали відпочивальників дотримуватися карантинних норм та безпечної відстані одне від одного у 1,5-2 метри.

Реклама Google
 

У торгових закладах, яким дозволено працювати під час карантину, перевірили, чи дотримуються продавці та покупці відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, визначених Постановами Кабінету Міністрів України, Головного державного санітарного лікаря України, рішень регіональної та місцевих комісій з питань ТЕБ та НС.

Також провели роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, персоналом закладів та відвідувачами про запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом.

Telegram Channel