Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У соцмережах ширяться жарти про Луцьку область

У фільмі «Операція И...» персонаж Пуговкіна згадує неіснуюче місто Волинськ.

Колаж durdom.in.ua.

У соцмережах ширяться жарти про Луцьку область

Так користувачі реагують на помилку пресслужби Зеленського

Після конфузу пресслужби Зеленського з відеоблогом, де Волинь назвали Луцькою областю, користувачі соцмереж почали створювати меми і фотожаби, в яких жартують над незнанням працівниками Офісу Президента географії.

Нагадаємо, пресслужба Офісу Президента опублікувала відео про поїздку Володимира Зеленського, в якому Волинська область позначена як Луцька. Після того, як журналісти багатьох видань зауважили помилку, відеоролик видалили зі сторінок Офісу Президента в Facebook, Telegram та Youtube.

Глузуючи з необізнаності команди піарників Президента, волинський журналіст Мирослав Ватащук обіграв слова (російською) «С Луцка» (прийменник з іменником) і «Слуцк» (географічна назва місто в Білорусі).

 

 Ще одна фотожаба – за мотивами фільму «Леон-кілер».

 
 
 

 Користувачі соцмереж нагадують і колишній конфуз дружини Президента Порошенка Марини, коли вона, перебуваючи в області, назвала Волинь «Волинщиною».

 

 Тим часом 24 канал згадав усі ляпи пресслужби Зеленського.

Вперше вона гучно осоромилася в липні 2019 року. Тоді, розповідаючи про прийдешню поїздку Президента України до Канади, вони повідомили, що «глава держави візьме участь у Міжнародній конференції з підтримки реформ в Україні, яка пройде в столиці Канади – Торонто». Хоча канадською столицею є Оттава. Пізніше пресслужба виправила помилку і вказала, що «Торонто є найбільшим містом Канади та столицею провінції Онтаріо».

Писав він свій допис англійською мовою, тому користувачі у мережі почали жартувати, що це такий собі «криворізький акцент».

Ще один курйозний випадок трапився в жовтні 2019 року. Тоді у пресслужбі Зеленського написали, що президент поїхав до Латвії. І все б нічого, але насправді він здійснював візит до Литви.

Крім того, у січні 2020 року вже сам Зеленський звернувся до жителів «Канадії» замість Канади. Писав він свій допис англійською мовою, тому користувачі у мережі почали жартувати, що це такий собі «криворізький акцент».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel