Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
З вишні – в реанімацію: луцька пенсіонерка впала з дерева

Лізти на дерево в такому віці – небезпечно для життя.

Фото pexels.

З вишні – в реанімацію: луцька пенсіонерка впала з дерева

Жінка у тяжкому стані

У Луцьку міську клінічну лікарню в суботу, 11 липня, поступила 67-річна місцева мешканка. Жінка впала з високого дерева, обриваючи вишні.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці закладу.

«При обстеженні діагностовано: закрита черепно-мозкова травма, перелом променевої кістки, забій легень, – розповів лікар-анестезіолог відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії Ігор Максимчук. Хвора з політравмою у тяжкому стані».

Реклама Google

Лікар закликає всіх бути обережними. Не варто лізти на високі дерева за вишнями, 1 кілограм яких на ринку коштує 10 гривень, щоб потім у 10 разів більше витрачати на лікування. А старшим людям категоричним чином цього не варто робити.

Не варто лізти на високі дерева за вишнями, 1 кілограм яких на ринку коштує 10 гривень, щоб потім у 10 разів більше витрачати на лікування.

Це лише один випадок із традиційної статистики лікарні. Адже за минулі вихідні дні до приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні звернулося 78 пацієнтів, з них госпіталізовано – 63, надано амбулаторну допомогу – 15.

У травмпункт звернулося 93 травмованих, з них 23 – з переломами. 7 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, одного покусала тварина. 19 разів викликали вузькопрофільних спеціалістів додому. В операційному блоці виконали 31 оперативне втручання.

Лікар-анестезіолог Ігор Максимчук.
Лікар-анестезіолог Ігор Максимчук.
Джерело: Фейсбук-сторінка ЛМКЛ.
Telegram Channel