Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку за добу 100 чоловік захворіли на грип та ГРВІ

Температурний скринінг сьогодні на кожному кроці.

Фото pik.ua.

У Луцьку за добу 100 чоловік захворіли на грип та ГРВІ

Коронавірус підтвердили тільки у трьох городян

За минулу добу до сімейних лікарів з діагнозом грип та ГРВІ звернулись 100 лучан. Водночас коронавірус підтвердили тільки у трьох городян. Про це сьогодні на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеозв’язку розповів начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін, інформує пресслужба Луцької міської ради.

Представники головного управління Держпродспоживслужби та правоохоронних органів доповіли, що продовжують відстежувати ситуацію в місті на предмет дотримання людьми карантинного режиму в громадському транспорті, закладах торгівлі, салонах краси, продуктових магазинах, проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення. Було виявлено недотримання режиму дезінфекції приміщень та температурного скринінгу працівників деяких закладів.

Григорій Недопад закликав інспекторів Держспродспоживслужби та контролюючих органів забезпечити належний контроль за роботою кафе та ресторанів, аби у Луцьку не було зростання захворюваності.

Перший заступник міського голови Григорій Недопад наголосив на необхідності перевірки закладів громадського харчування, адже рішенням сесії міської ради від 14 липня 2020 року кафе та ресторани міста Луцька можуть повністю відновити свою роботу за умови дотримання вимог карантину. Він закликав інспекторів Держспродспоживслужби та контролюючих органів забезпечити належний контроль за роботою кафе та ресторанів, аби у Луцьку не було зростання захворюваності.

Громадський транспорт міста працює у штатному режимі. Сьогодні на вулиці міста виїхали 173 одиниці транспорту: 34 тролейбуси та 139 маршрутних автобусів. Щоденно у громадському транспорті транслюється інформаційне повідомлення про дотримання карантинного режиму, використання засобів індивідуального захисту, обмеження кількості пасажирів у салонах транспортних засобів та про необхідність оплати проїзду електронним квитком.

Telegram Channel