Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку відкрили новий мультифункціональний спортивний майданчик

Колись на цьому місці був пустир.

Фото lutskrada.gov.ua.

У Луцьку відкрили новий мультифункціональний спортивний майданчик

Його вартість – понад 1 мільйон гривень

Одним із внесків у спортивний побут лучан став новий мультифункціональний спортивний майданчик на вулиці Глушець. Учора на його урочисте відкриття завітали перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та радник міського голови Ігор Поліщук, інформує Луцька міська рада.

Майданчик облаштований з використанням поліуретанового покриття та використовуватиметься в таких видах спорту, як бадмінтон, волейбол, баскетбол класичний та 3х3. Його вартість склала понад 1 млн грн. 

Майданчик облаштований з використанням поліуретанового покриття та використовуватиметься в таких видах спорту, як бадмінтон, волейбол, баскетбол класичний та 3х3. 

Цього дня на спортивному майданчику були присутні як професійні спортсмени, так і початківці. Не зважаючи на це, посадовці Луцької міської ради на своєму прикладі вирішили довести, що спорт – це заняття для кожного, зігравши у баскетбол із професіоналами з команди «Старий Луцьк».

Реклама Google

Telegram Channel