Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловік з Кривого Рогу ремонтує велосипеди й дарує їх багатодітним родинам

Чоловік придумав благодійну акцію «Добровер».

Фото Суспільного.

Чоловік з Кривого Рогу ремонтує велосипеди й дарує їх багатодітним родинам

Подарував уже 50 велосипедів, в середньому по два-три за тиждень

Кирило Тохтамиш з Кривого Рогу – велосипедист із 13-річним стажем – дарує малозабезпеченим родинам велосипеди в рамках благодійної акції «Добровер», яку він ініціював на початку березня. 17 липня свій подарунок отримав 11-річний Андрій з багатодітної родини.

У родині Віктора та Марини Могілевських – четверо дітей. Це третій велосипед, який вони отримали в рамках акції «Добровер». Перші два їм подарували минулого тижня. Діти радіють подарункам, каже батько.

«Дякуємо Кирилу, це вже третій велосипед, який він нам подарував. Гадаю, що вони мають велике майбутнє – майбутнє велогонщиків», – каже батько Віктор.

Кирило Тохтамиш працює в екіпірувальному центрі. Разом із колегами та друзями ремонтує велосипеди, якими вже не можна скористатися, та дарує багатодітним родинам. Подарував уже 50 велосипедів, в середньому по два-три за тиждень. До кінця сезону, думає, назбирається сотня.

«Всі бажаючі можуть принести нам велосипеди, що вийшли з ладу, ми їх відремонтуємо та подаруємо багатодітним родинам», – сказав Кирило Тохтамиш.

«Назву придумав мій друг Юрій Понькін. Було багато варіантів, але цей мені сподобався більше. Всі бажаючі можуть принести нам велосипеди, що вийшли з ладу, ми їх відремонтуємо та подаруємо багатодітним родинам», – сказав Кирило Тохтамиш.

Перед тим, як почати оновлювати, велосипед перевіряють. Усі деталі замінюють на нові. Якщо модель велосипеда вже не випускається, то збирають один велосипед з кількох.

Telegram Channel