Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Українець намагався перевезти з Молдови радянські прапори та портрети Путіна

Наразі за участі СБУ з’ясовуються всі обставини для прийняття правового рішення.

Фото unn.com.ua.

Українець намагався перевезти з Молдови радянські прапори та портрети Путіна

Водій був дуже знервований, тому одразу привернув увагу прикордонників

У пункті пропуску «Староказаче», на кордоні з Молдовою, під час перевірки автомобіля в українця виявили прапори з символікою СССР та гербом РФ та портрети президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Держприкордонслужби.

Реклама Google

«У пункті пропуску «Староказаче», що на кордоні з Молдовою в Одеській області, виявили предмети з радянською та російською пропагандою», - йдеться у повідомленні.

«Спільна прикордонно-митна оглядова група виявила у багажнику прапори із символікою СССР з гербом РФ, картини із символікою РФ, картини із зображенням президента РФ, картини із зображеннями військової техніки країни-агресора, наліпки, нагороди, а також значну суму коштів в іноземній валюті».

Зазначається, що під час перевірки автомобіля, яким повертався з-за кордону громадянин України, прикордонники звернули увагу на нервову поведінку водія і провели поглиблений огляд автомобіля.

«Спільна прикордонно-митна оглядова група виявила у багажнику прапори із символікою СССР з гербом РФ, картини із символікою РФ, картини із зображенням президента РФ, картини із зображеннями військової техніки країни-агресора, наліпки, нагороди, а також значну суму коштів в іноземній валюті», - йдеться у повідомленні.

Telegram Channel