Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Олег БЛОХІН: «Не буду вболівати за «Динамо» Луческу. Це плювок в душу» (Відео)

«Що він зробив у збірній Туреччини, «Зеніті»?»

Фото football.ua.

Олег БЛОХІН: «Не буду вболівати за «Динамо» Луческу. Це плювок в душу» (Відео)

Екснаставник «біло-синіх» розчарований рішенням Ігоря Суркіса

Колишній головний тренер «Динамо» Олег Блохін прокоментував призначення екс-наставника донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу на пост головного тренера киян.

– Це плювок. Це мені особистий плювок. Що говорив Луческу про «Динамо», про історію, про Лобановського, про всю традицію клубу. Це плювок мені в душу, – заявив Олег Володимирович в інтерв’ю sport.ua.

– Як динамівське співтовариство до цього ставиться?

– Ви чули – це плювок. Людина, яка працювала в «Шахтарі» 12 років, наговорила стільки про «Динамо», що – ну як? Ви ж читали, напевно, все це? Що він зробив у збірній Туреччини, «Зеніті»? Що він зробив? Чотири або три роки вже не працює, що він може зробити з «Динамо»? Це плювок в душу. Я не забуду, що він говорив про традиції «Динамо», Лобановського і все інше.

Чотири або три роки вже не працює, що він може зробити з «Динамо»?

– Як бути уболівальникам клубу?

– Це будуть вони приймати рішення. Я вважаю, це плювок. Хто завгодно – тільки не Луческу. Для мене особисто все одно, хто був би.

– Ви не будете вболівати за «Динамо» Луческу?

– Ні за яких умов. Я ж ще раз кажу – це плювок мені особисто в душу. Не знаю, як інші там. Думаю, для хлопців, які пройшли через «Динамо» – це плювок, просто плювок.

Реклама Google

– Навіть якщо він поліпшить результати?

– Та мені плювати, якщо навіть він поліпшить результати! Дай Бог, щоб він покращив. Але я в це не вірю. Ще раз кажу: хто завгодно – тільки не він.

Чесно кажучи, переживаю дуже сильно за «Динамо». Але що сталося – це плювок, просто плювок. Хто завгодно – тільки не Луческу. Були ж різні кандидатури. Але тільки не Луческу. Для мене це табу.

А ось президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс сподівається, що з Луческу відродяться переможні традиції київського «Динамо» і він завоює багато титулів.

 

Telegram Channel