Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рибальські ножі: гід покупця

Хороші рибальські ножі виготовлені з нержавіючої сталі і мають міцну, зносостійку конструкцію.

Фото grandway.ua.

Рибальські ножі: гід покупця

Риболовля. Це слово може означати для нас, як спокійний день проведений з вудкою біля ставка, так і хвилюючу морську пригоду. Це – один з найрізноманітніших і найцікавіших видів спорту, яким можуть насолоджуватися фактично усі охочі

Незалежно від місця, часу і способу лову, завжди буде існувати певний набір речей вкрай необхідних кожному рибалці. Одна з таких речей – якісний рибальський ніж.

У таких ножів є багато застосувань, від приготування їжі та добутої риби, до будівельних та ремонтних робіт у таборі. Хороший рибальський ніж повинен бути здатний впоратися з будь-яким завданням.

Тому, вкрай важливо щоб ваш вибір був максимально усвідомленим. Так, наприклад, слід нажати перевагу виробам, які можуть витримати контакт з прісною і солоною водою, кров'ю, брудом, піском і безліччю інших речовин і матеріалів, що зустрічаються в умовах дикої природи. Хороші рибальські ножі виготовлені з нержавіючої сталі і мають міцну, зносостійку конструкцію.

Тут ми навели як приклад кілька надійних і доступних за ціною ножів, а також розглянули, які чинники слід враховувати при виборі. Сподіваємося, наш список допоможе вам знайти для себе найкращий рибальський ніж.

Grand Way WK 0282

https://grandway.ua/nozh-rybackij-wk0282/

Цей простий і при цьому вкрай зручний ніж своїм дизайном і головною ідеєю наслідування популярних скандинавських моделей. У тій же Швеції багато виробників буквально живуть за рахунок виробництва ножів саме такого типу. Цей дизайн випробуваний роками експлуатації рибалками і туристами по всьому світі.

Простий універсальний клинок з ріжучим сканді-гриндом, виготовляється з нержавіючої сталі 5Cr15MoV. Ця марка не тільки відмінно чинить опір корозії, але і легко точиться, навіть без спеціального інструменту.

Простий ніж для того щоб працювати. Чудовий помічник рибалки за свої гроші.

Зручна ергономічна ручка зі стійкого до вологи резинопластику. Крім того, додаються пластикові зручні піхви.

Цей ніж простий, універсальний і дешевий (актуальна відпускна ціна еквівалентна 7.20 у.о.), так як, незважаючи на хороші експлуатаційні характеристики і високу якість виконання, в ньому не застосовується ніяких дорогих матеріалів.

Простий ніж для того щоб працювати. Чудовий помічник рибалки за свої гроші.

SanRenMu S-708

https://grandway.ua/nozh-neskladnoj-s-708/

Загалом продовжуючи таку ж ідею, що й ніж від Grand Way, S-708 має одну важливу відмінність – матеріал клинка. У ньому використана шведська нержавіюча сталь, що випускається корпорацією «Sandvik» – марка 12C27. Ця невибаглива і витривала шведська нержавійка є явною перевагою Sanrenmu S708, навіть у порівнянні з такими законодавцями мод в цьому формфакторі, як Mora.

Та й клинок з прямими спусками від самого обуха має виключно ріжучу геометрію.

В іншому це типовий ніж рибалки – простий, стійкий до впливів середовища, універсальний.

Ціна, щоправда, через дорожчу сталь, буде у нього дещо вищою (в районі 23 у.о.).

Real Steel Arbiter

https://grandway.ua/nozh-neskladnoj-arbiter-satin-3810/

Арбітр - ніж великий та солідний. Важко уявити собі роботу, з якою він не впорається. Здається, подекуди він здатен замінити собою навіть сокиру. Міцна, конструкція типу фултанг дозволяє значні нагрузки на коснтрукцію. Потужний клинок з товщиною у цілих 4,6 мм. Рукоять з накладками з хімічно стійкого, чіпкого композиту G10. Виключно міцна нержавіюча сталь марки 9Cr18MoV. Сучасні піхви з кайдекса. Перераховувати переваги цього ножа можна ще довго. Якщо вам потрібен ріжучий інструмент, який з честю винесе найважчі випробування, Арбітр від Real Steel - ваш вибір.

Ціна на цю виняткову модель складе вже серйозні 72 у.о. Хоча, за такий великий і якісний ніж це не так вже й багато.

Telegram Channel