Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Моржихи Луцька роздягатимуться у будиночку з лісовою Мавкою

 Для будиночка вибрали ескіз із суто волинською тематикою.

Фото Алли Жупанюк.

Моржихи Луцька роздягатимуться у будиночку з лісовою Мавкою

Художниця, яка моржує, вирішила допомогти любителям купівлі в крижаній воді зробити пляж та їхні будиночки для переодягання гарнішими

На Центральному пляжі Луцька прикрасили будиночок моржів. Художники із громадської організації «Чарівний пензлик«давно хотіли реалізувати цей проєкт, - розповіла Суспільному керівниця дитячої художньої студії Алла Жупанюк.

У хатині на пляжі перевдягаються жінки-моржі. До акції долучилися 8 членів громадської організації «Чарівний пензлик», серед них шестеро дітей та двоє дорослих. Для будиночка вибрали ескіз із суто волинською тематикою - лісова Мавка та квіти. Малюють уже три дні, з 9-ої ранку та до шостої вечора. «Роботу ускладнює палюче сонце та комарі», - розповіла Алла Жупанюк.

Для будиночка вибрали ескіз із суто волинською тематикою - лісова Мавка та квіти. Малюють уже три дні, з 9-ої ранку та до шостої вечора. «Роботу ускладнює палюче сонце та комарі», - розповіла Алла Жупанюк.

 

 Алла Жупанюк загартовується та купається взимку, тому часта гостя на центральному пляжі. «Познайомившись та поспілкувавшись з луцькими любителями зимового купання - вирішила допомогти їм зробити пляж та їхні будиночки для переодягання гарнішими», - розповідає художниця. Ідея визріла ще два роки тому, але час для її втілення знайшли лише зараз.

Telegram Channel