Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Вона  – приклад» – військові привітали 95-літню волонтерку з Рівненщини (Відео)

Бабуся пів пенсії віддає на фронт.

Фото Суспільного.

«Вона – приклад» – військові привітали 95-літню волонтерку з Рівненщини (Відео)

Наталя Гошта віддає на армію частину своєї пенсії, передає консервації і всіляко намагається підтримати військових у Збройних силах України

Бабуся Наталія одна з найстарших волонтерок на Рівненщині. Проживає у селі Довговоля Володимирецького району, і вже п’ять років допомагає військовим. Жінка чудово знає, що таке війна, адже сама пережила Другу світову, і в 16 років була вивезена до Німеччини, передає Суспільне.

Пані Наталія віддає на армію частину своєї пенсії, передає консервації і всіляко намагається підтримати військових у Збройних силах України. А нещодавно жінка відсвяткувала 95-річний ювілей. З цієї нагоди військові та ветерани з подарунками приїхали її привітати, інформують на Суспільному.

– Важливо розуміти, коли ти перебуваєш у зоні бойових дій, що тут, тебе підтримують. Приїхали низько вклонитися на честь дня народження пані Наталії. Ця жінка є прикладом для кожного військовослужбовця, для кожного українця, для кожного юнака, для кожної матері, для кожної захисниці – розповідає начальник відділу цивільно-військового співробітництва ОК «Захід» Андрій Рисюк.

Нині Наталія Степанівна проживає сама, у неї майже не лишилося рідних, лише племінники. Незважаючи на поважний вік жінка любить ткати і пекти пироги. Волонтерка запевняє, що завдяки вірі та відмові від алкоголю дожила до 95 років.

Волонтерка запевняє, що завдяки вірі та відмові від алкоголю дожила до 95 років.

 

Telegram Channel