Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Луческу подав у відставку?

«Нє долго музика іграла…»

Фото sport.ua.

Луческу подав у відставку?

Протримався на посаді 4 дні

І хоч офіційної інформації від «Динамо» на момент публікації новини немає, але в румунських ЗМІ з’явився лист, де 74-річний Мірча Луческу пояснює, чому відмовився працювати в Києві через кілька днів після підписання контракту.

«Я не можу прийняти, що вболівальники моєї команди діють проти інтересів клубу. Я прийняв рішення не працювати в «Динамо». Дякую братам Суркісам, які повірили мені і запросили в команду, але буде неможливо працювати в такій атмосфері ворожості, особливо з боку ультрас, чия підтримка була б необхідна команді. Я ніколи не був боягузом і приймав всі спортивні виклики, працюючи в «Галатасараї» і «Бешикташі», в «Динамо» Бухарест і «Рапід» Бухарест, де було велике суперництво».

«Я не можу прийняти, що вболівальники моєї команди діють проти інтересів клубу. Я прийняв рішення не працювати в «Динамо». Дякую братам Суркісам, які повірили мені і запросили в команду».

«Але не можу прийняти, коли фани«Динамо» Київ йдуть проти інтересів клубу. Моє повернення не було пов’язано з грошима, але я хотів знову працювати в Україні, де у мене були успішні тренерські роки», – заявив Луческу.

Президент «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував інформацію про те, що 74-річний румунський фахівець Мірча Луческу, чотири дні тому призначений головним тренером команди, відмовився працювати в київському клубі.

– Правда, що Луческу йде з «Динамо» через обурення уболівальників киян? – запитав sport.ua  упрезидента ФК «Динамо» (Київ) Ігоря Суркіса.

– У мене немає ніякої такої інформації, про яку я міг би вам говорити. Що він кудись йде або приходить. Все, пізніше наберіть. У мене немає інформації.

Реклама Google

– Об нас всіх витерли ноги, – говорить лідер ультра колись легендарного київського клубу Олексій «Декстер». – Керівництво клубу повинно змінитися. Мова не про Мірчу Луческу, а про керівників «Динамо». Зустріч уболівальників із президентом клубу Ігорем Суркісом важко назвати діалогом. Він вважає себе абсолютно правим і поводиться в стилі: «Мої гроші. Що хочу, те й роблю»… Якими б не були результати, навіть якщо Луческу виведе «Динамо» в Лігу чемпіонів або доб’ється якихось успіхів – це все одно буде сприйматися, як об нас витерли ноги. Все. Інакше ніяк. І Луческу теж має написати заяву на відставку. Вболівати за таке «Динамо» ніхто не буде.

Висловив своє «фе» і гендиректор донецького «Шахтаря» Сергій Палкін, який заявив:

– Я в «Шахтарі» пропрацював уже 17 років і не уявляю собі, щоб зміг опинитися в київському «Динамо». Знаєте, Луческу називають «Містер». Але той вчинок, який він зробив, вважаю, що містери так не чинять.

Telegram Channel