Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Бабу Анісію з Волині родичі закривають в сараї... через хворобу Альцгеймера

Волинь-нова

Бабу Анісію з Волині родичі закривають в сараї... через хворобу Альцгеймера

Поліція Волині відреагувала на публікацію про те, що невістка чинить домашнє насильство щодо пенсіонерки – жительки села Олика

Поліція Волині здійснює перевірку викладених фактів. Так, 25 липня наряд поліції виїжджав за місцем проживання громадянки, вказаної у матеріалі.

«Поспілкувавшись з усіма учасниками події, поліцейські встановили, що пенсіонерка тривалий час має хворобу Альцгеймера, її родичі ставляться до неї добре та доглядають її. Коли вони відлучаються по справах, то змушені поміщати жінку в ізольоване приміщення, аби вона не завдала собі шкоди», – йдеться у повідомленні пресслужби поліції Волині.

Реклама Google

«Поспілкувавшись з усіма учасниками події, поліцейські встановили, що пенсіонерка тривалий час має хворобу Альцгеймера, її родичі ставляться до неї добре та доглядають її». 

Правоохоронці провели усне опитування сусідів, письмові пояснення будь-хто надавати відмовився. Вони підтвердили, що невістка не вчиняє протиправних дій щодо свекрухи. Поліція тримає на контролі цю ситуацію та продовжує перевірку.

 

 Нагадаємо, мешканка Олики розповіла, що побачила з городу, як її літню сусідку б’ють. Баба Анісія похоронила двох синів та доживає віку з невісткою, яка тримає жіку в нелюдських умовах – закриває в сараї та не дає їсти. «Закрита на замок – холод, сморід, голодна, притому, що я прийшла об 11:00 дня – вона навіть не пила води, ані крихти в роті!», – повідомила пані Світлана.

«Опікунка» це заперечує, запевняє: свекруха хвора і синці на лобі та по тілу поставила собі сама. За словами сусідки, невістка баби Анісії приходила до неї із погрозами, тому відео та пост із групи «Наша Олика» вона змушена була видалити. Жінка каже, після візиту поліції та медиків баба Анісія сидить на лавочці на подвір’ї. Розголос цієї історії хоча би посприяв тому, що родичі перестали знущатися над літньою жінкою. 

Telegram Channel