Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Купіть для своєї малечі дитячі фотошпалери. Не пошкодуєте

Експериментуйте та запропонуйте дитині робити це разом.

Фото: luxury-textile.ua.

Купіть для своєї малечі дитячі фотошпалери. Не пошкодуєте

Інтер'єр також розвиває у дитини відчуття прекрасного

Чому варто купити дитячі фотошпалери
Для цікавого оформлення дитячого простору потрібно купити дитячі фотошпалери. Для того, щоб дитині сподобався створений інтер'єр потрібно враховувати багато критеріїв. Великий вибір фотошпалер для дитячої кімнати можна подивитися за посиланням https://luxury-textile.ua/uk/categories/fotooboi/detskaya/

Основні критерії вибору
Для правильного вибору потрібно акцентувати увагу на таких характеристиках:

  • віці дитини;
  • його захоплення та хобі;
  • статі;
  • якості освітлення в кімнаті;
  • безпечності матеріалу;
  • зовнішньому вигляді меблів.

Потрібно намагатися створити такий дизайн, аби дитині хотілося провести час, навчатися та займатися творчістю.

В першу чергу потрібно брати до уваги вік дитини. Якщо це ще зовсім малюк, то краще обрати спокійні кольори для його міцного сну — бежевий, білий, сірий. Для дитини, якій вже від 3 років, вибираючи шпалери, можна більше експериментувати з кольоровою палітрою. Зелений заспокоює дитину, підвищить її здатність до концентрації. Синій також має за спокійний ефект. Жовтий — життєрадісний колір, але не рекомендується використовувати занадто інтенсивно. Дитині від 5 років потрібно запропонувати разом обрати шпалери, оскільки в такому віці дитина вже має певні смаки і важливо у виборі орієнтуватися на них. Стать дитини також впливає на вибір. Дівчата частіше віддають перевагу рожевим, кремовим та блакитним тонам. Тоді як хлопчики люблять синій, зелений та коричневий. Якщо дівчина обирає зображення карет, принців, птахів та квітів, то хлопчики переважно хочуть декорувати стіни роботами та машинами. Якщо в одній кімнату живуть діти різної статі, то завдяки шпалерам можна легко зонувати простір. Матеріали мають бути з відповідними сертифікатами якості, аби не нашкодити здоров'ю дитини. Вибрати шпалери потрібно такі, аби вони гарно виглядати з меблями. Звернуть увагу на фотошпалери з героями кіно-та мультфільмів, персонажів з казок та коміксів. Вони повністю змінюють атмосферу і настрій кімнати. Потрібно намагатися створити такий дизайн, аби дитині хотілося провести час, навчатися та займатися творчістю. Інтер'єр також розвиває у дитині відчуття прекрасного. 

Чому потрібно зробити замовлення в Лакшері Текстиль
Оформлення замовлення у Лакшері Текстиль дозволить отримати шпалери, які будуть:

  • яскравого кольору;
  • без швів;
  • ирокого асортименту, що дозволить самостійно обирати зображення;
  • підходити під конкретний розмір кімнати;
  • виготовленні на високоякісних принтерах. 

Створюйте вишукані дизайни разом з Лакшері Текстиль. Експериментуйте та запропонуйте дитині робити це разом, листаючи каталог. 

Telegram Channel