Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Старовижівщині районні медустанови передадуть в комунальну власність ОТГ

На часі - вирішення питання забезпечення жителів району медичними послугами в умовах адмінреформи.

Фото: Старовижівська РДА.

На Старовижівщині районні медустанови передадуть в комунальну власність ОТГ

Відбулася чергова зустріч керівництва Старовижівської райдержадміністрації та районної ради з головами ОТГ. Основне питання зустрічі - передача об’єктів спільної власності територіальних громад району в комунальну власність ОТГ. Зокрема, це стосується районних медичних установ.

В рамках зустрічі, яка відбулась на базі КНП «Старовижівська центральна районна лікарня», присутні мали можливість ознайомитись з роботою закладу, оглянули відремонтовані пологове та хірургічне відділення, приміщення харчоблоку, а також приміщення для зберігання ліків.

Тетяна Свіржевська представила презентацію свого закладу, в ході якої детально розповіла про штатну чисельність підприємства, послуги, які надаються та їх вартість, фінансовий кошторис на установу, взаємодію ЦРЛ з Ковельським МТМО і подальше бачення існування закладу.

Директор закладу Тетяна Свіржевська представила презентацію свого закладу, в ході якої детально розповіла про штатну чисельність підприємства, послуги, які надаються та їх вартість, фінансовий кошторис на установу, взаємодію ЦРЛ з Ковельським МТМО і подальше бачення існування закладу.

 

 Голови ОТГ висловили свої пропозиції та бачення розвитку галузі охорони здоров’я в сучасних умовах. Вони запевнили в готовності шукати додатковий фінансовий ресурс аби така установа, як ЦРЛ, була збережена у нинішньому форматі.

Голова РДА Максим Приймачук закликав голів ОТГ прийняти правильне рішення у цей перехідний період, щоб установа була збережена і надавала населенню району якісні медичні послуги.

 

 

Джерело: Старовижівська РДА
Telegram Channel