Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Нововолинській міськраді заступилися за водія, який не впустив у маршрутку дідуся

Водій, який не взяв дідуся, був законослухняним?

Фото «Бугу».

У Нововолинській міськраді заступилися за водія, який не впустив у маршрутку дідуся

Кажуть, що шофер виконував припис уряду

У листі-відповіді народному депутату Ігорю Гузю, який надсилав місцевій владі депутатський запит щодо інциденту,  з міської ради повідомили, що з водієм провели роз’яснювальну роботу. Також у мерії пояснили, чому водій відмовив у проїзді літньому чоловікові. Про це інформує видання «Кордон».

Справа у тому, що водій виконував припис Кабінету Міністрів України щодо того, що під час карантину одночасно в маршрутці може їхати не більша кількість пасажирів, аніж є місць для сидіння. «Оскільки на момент перевезення не було вільних місць для сидіння, водієм було відмовлено даному пасажирові у перевезенні», – йдеться у поясненні.

«Оскільки на момент перевезення не було вільних місць для сидіння, водієм було відмовлено даному пасажирові у перевезенні», – йдеться у поясненні.

Журналісти видання «Кордон» озвучують проблему:  водії міських маршруток охоче беруть пасажирів понад норму у час «пік», однак дуже ретельно виконують закон, коли бачать «невигідного» для себе пасажира.

Нещодавно нововолинців сколихнула прикра історія: водій однієї з міських маршруток під час вечірнього рейсу просто перед носом у літнього чоловіка закрив двері та поїхав далі.   Нагадаємо, тоді чоловікові довелося вночі добиратися пішки. Йому допомогли юнаки, які й розповіли про інцидент ЗМІ.

Водій маршрутки у Нововолинську не пустив до салону дідуся

Telegram Channel