Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У луцькому парку сьогодні – акустичний вечір фронтмена гурту «МЕРІ»

Кличуть співати улюблених пісень разом з Віктором Винником.

Фото facebook.com.

У луцькому парку сьогодні – акустичний вечір фронтмена гурту «МЕРІ»

Віктор Винник співатиме під гітару

«Запрошуємо вас 31 липня, о 18:00 на акустичний вечір фронтмена гурту ''МЕРІ'' Віктора Винника! Місце зустрічі: вхід у Центральний парк імені Лесі Українки», – йдеться на фейсбук-сторінці організаторів концерту.

«Все, що нам потрібно аби відволіктися від буденної гамірної метушні, звичних клопотів і прикрих новин з екранів - природа, гарний настрій та улюблена музика! Друзі, ми придумали, як поєднати ці складові тотального душевного релаксу, за умов карантинних обмежень!

«З вас - гарний настрій. З нас - по-домашньому тепла атмосфера та пісні під гітару», – йдеться в оголошенні.

Приходьте! Будемо ділитися посмішками, душевним теплом і співати улюблених пісень разом з Віктором Винником (дотримуючись соціальної дистанції, звісно!). З вас - гарний настрій. З нас - по-домашньому тепла атмосфера та пісні під гітару», – йдеться в оголошенні.

Довідка Вікіпедії: МЕРІ — український рок-гурт, створений у 1996 році в місті Трускавці. Лідер гурту — Віктор Винник. Зараз цей авторський проект має назву «Віктор Винник і «МЕРІ». У творчому доробку — 5 студійних альбомів: «Мерідіани», «Війни в прямому ефірі», «Кулями любов...», «Я z України», «Снайпери-Амури».

Telegram Channel