Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Волинянин, якого впіймали під час викидання сміття у невстановленому місці, намагався дати хабаря копам

Ото вже зловмисник!

Фото Національної поліції.

Волинянин, якого впіймали під час викидання сміття у невстановленому місці, намагався дати хабаря копам

Порушнику загрожує від 17 до 68 тисяч гривень штрафу, або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк

Кримінальна відповідальність загрожує волинянину за пропозицію неправомірної вигоди поліцейським, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Те, що чоловік викидав сміття зі свого транспортного засобу у невстановленому місці, помітили поліцейський офіцер громади та працівники сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці вирішили перешкодити незаконним діям порушника та скласти відповідні адмінматеріали на громадянина. Під час перевірки виявилося, що чоловік ще також керував транспортним засобом без посвідчення водія.  

Усе відбулося вдень у с. Білин Володимир-Волинського району.

Двічі переступивши встановлені норми законодавства, порушник, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду.

Двічі переступивши встановлені норми законодавства, порушник, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Поліцейські від хабаря відмовились, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ті зафіксували факт пропозиції неправомірної вигоди службовій особі, гроші вилучили.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує від 17 до 68 тисяч гривень штрафу, або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Telegram Channel