Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Волині засудили банду «пір'яних» злодіїв

Найбільше отримав злодій, за плечима якого вже було кримінальне минуле.

Скриншот з фільму «Сам удома».

На Волині засудили банду «пір'яних» злодіїв

Злочинці винесли з 10 хат пір’яні подушки та перини на понад 25 тисяч

Шацький районний суд Волинської області виніс вирок у справі трьох злодіїв, які 10-11 лютого 2019 року обікрали 10 хат у Турійському районі, винісши з них пір’яних подушок та перин на загальну суму 25 тисяч 361 гривню. Один із злочинців, раніше засуджений, проведе за ґратами 4 з половиною роки, інші двоє отримали умовне покарання. Про це, посилаючись на вирок суду, пише ІА «Волинські новини».

Так, 10-11 лютого 2019 року троє обвинувачених за попередньою змовою між собою здійснили десять крадіжок з домоволодінь у селах Руда, Замости та Гайки Турійського району.

Чоловіки крали пір’яні подушки та перини. Поки один з них на автомобілі чекав за межами села, двоє інших проникали у будинки та крали ці речі.

Зокрема, чоловіки крали пір’яні подушки та перини. Поки один з них на автомобілі чекав за межами села, двоє інших проникали у будинки та крали ці речі. Загальна сума вкраденого – 25 тисяч 361 гривня.

Усі троє крадіїв у суді визнали свою вину.

Тож суд призначив двом злодіям умовне покарання (на два та три роки відповідно), ще один крадій отримав реальний термін – чотири роки позбавлення волі, до яких суд приєднав шість місяців невідбутого покарання.

Telegram Channel