Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині спіймали банду шахраїв, які вкрали в селян 50 тисяч і коштовності

Селяни вдячні поліцейським, що їм вдалося повернути вкрадені гроші.

Фото пресслужби поліції Волині.

На Волині спіймали банду шахраїв, які вкрали в селян 50 тисяч і коштовності

Поліцейські оперативно затримали злочинців. Гроші селянам повернули

Волинські поліцейські затримали банду шахраїв, які розказували селянам небилиці, входили в довіру й викрадали із обійсть гроші й коштовності.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, днями поліція зареєструвала кілька фактів крадіжок з приватних помешкань волинян. У Локачинському районі невідомі особи, увійшовши в довіру до мешканки, викрали у неї 35 тисяч гривень. А на Турійщині зловмисники виманили в громадянки 15 тисяч гривень та поцупили ювелірні вироби.

Отримавши детальні прикмети зловмисників, опитавши десятки людей, опрацювавши відео з камер спостереження та наявну оперативну інформацію, поліцейські виявили в одному з районів підозрілих осіб. Ті зізнались у вчиненні крадіжки, гроші повернули.

Реклама Google

Потерпілі висловили вдячність працівникам поліції за вчасне та професійне реагування, адже дехто з потерпілих відкладав ці гроші роками.

Сьогодні очільник Турійського відділу поліції Юрій Столярчук поспілкувався з потерпілими, які висловили вдячність працівникам поліції за вчасне та професійне реагування, адже дехто з потерпілих відкладав ці гроші роками.

«Ми тяжко працюємо на землі, виїжджаємо за кордон. Тут, у селі, не завжди є стабільна робота. І у моєму випадку я переконаний, що поліція спрацювала дуже оперативно, мої кошти при мені, а я тепер знаю, як діяти, щоб не стати жертвою схожих шахраїв», – розповів один з мешканців району.

Поліція продовжує працювати над виявленням інших причетних до цих крадіжок осіб.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області
Telegram Channel