Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Через скажену кішку в Рівному вводять карантин

Кішка померла, а експертиза підтвердила сказ.

Фото kot-pes.com.

Через скажену кішку в Рівному вводять карантин

Небезпечно хвора тварина подряпала й покусала трьох людей

У Рівному скажена кішка подряпала й покусала трьох людей. Кішка померла, а експертиза підтвердила сказ. Тож на частині вулиць міста оголосили карантин.

Про оголошення карантину повідомив у фейсбуці заступник Рівненського міського голови Віталій Герман.

Карантин оголошено з 10 серпня на підставі  розпорядження державного інспектора ветеринарної медицини від 7 серпня 2020 року «Про введення карантинних обмежень по сказу кішки».

«Визначені межі загрозливої зони: територію, обмежену перехрестями вулиць О.Теліги та Дубенська, перехрестя вулиць Дубенська та Макарова, перехрестя вулиць Макарова та Вербова, перехрестя вулиць Вербова та О.Теліги».

Віталій Герман інформує: «Рішенням Державної надзвичайної протиепізотичної комісії при Рівненській міській раді з 10 серпня 2020 року буде оголошено неблагополучною територію та вводяться карантинні обмеження щодо сказу тварин на територію, обмежену перетином вулиці Соборної та Дубенської, перехрестя вулиць Дубенської та О.Теліги, перехрестя вулиць О.Теліги та Вербова, перехрестя вулиць Вербова та Соборна. Визначені межі загрозливої зони: територію, обмежену перехрестями вулиць О.Теліги та Дубенська, перехрестя вулиць Дубенська та Макарова, перехрестя вулиць Макарова та Вербова, перехрестя вулиць Вербова та О.Теліги».

Також буде затверджений відповідний план заходів із ліквідації сказу кішки в м.Рівне.

Telegram Channel