Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Про що Кравчук обіцяв не говорити на перемовинах щодо Донбасу

Володимир Зеленський офіційно призначив першого президента України Леоніда Кравчука головою делегації України у ТКГ щодо Донбасу 30 липня.

Фото obozrevatel.com.

Про що Кравчук обіцяв не говорити на перемовинах щодо Донбасу

Голова делегації України в Тристоронній контактній групі, перший президент України Леонід Кравчук назвав «закриту тему», яку не можна обговорювати в ТКГ за жодних умов

«Ніколи ні з ким ми не будемо обговорювати питання, які знаходяться за червоною лінією», – заявив він під час ефіру на телеканалі Obozrevatel TV.

Питання суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України не обговорюються і в порядок денний не вводяться.

 

Як пояснив перший президент, йдеться про питання суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України. «Це питання, які не обговорюються і в порядок денний не вводяться», – наголосив він.

«Це питання нашого життя, нації, народу, і я на це ніколи не піду і жодного документа ніколи не підпишу за будь-яких умов», – запевнив Кравчук.

Більше того, він пообіцяв припинити будь-яке обговорення на ці теми, щойно воно буде розпочато. «Я одразу скажу: тема закрита, немає про що говорити», – підкреслив перший президент.

В цьому контексті він нагадав, що подібним чином він поводився і під час підписання угоди про припинення існування Радянського Союзу в 1991 році.

Нагадаємо, перший Президент України запросив служительку путінського режиму Скабеєву в Україну.

Telegram Channel