Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Вуличний художник розмалював корпус Східноєвропейського університету (Фото)

Швидко працює Тарас Довгалюк.

Фото з фейсбуку.

Вуличний художник розмалював корпус Східноєвропейського університету (Фото)

Це вже другий мурал із чотирьох, які будуть створені в Луцьку у рамках Стріт-арт фестивалю «Lutsk WallKing»

Львівський вуличний художник Тарас Довгалюк завершує роботу над муралом на корпусі СНУ імені Лесі Українки, що на вулиці Винниченка, 30 у Луцьку.

Про це йдеться на сторінці Стріт-арт фестивалю «Lutsk WallKing» у фейсбуці.

Нагадаємо, чотири стіни у Луцьку розмальовують художники у рамках Стріт-арт фестивалю «Lutsk WallKing». Назва проєкту означає «король стіни». Усі мурали малюють по черзі. на вулиці Шопена уже створено мурал «Рівновага». За словами його автора Сергія Радкевичау муралі є текст, закодований шрифтом Брайля.

Тарас Довгалюк створює мурал «Споглядання».

«Споглядання – це процес, коли певна дія перебуває під увагою та спонукає до осмислення. Тут відбуваються роздуми та перегляд цінностей».

«Споглядання – це процес, коли певна дія перебуває під увагою та спонукає до осмислення. Тут відбуваються роздуми та перегляд цінностей», – йдеться у дописі на сторінці фестивалю.

Ще один мурал створять на стіні будинку на проспекті Волі. Що буде там – художники тримають у таємниці. Катерина Шкльода каже, що картина називатиметься «Квантовий стрибок» і її малюватимуть троє митців з Івано-Франківська.

Луцький стрітартер Андрій Присяжнюк створюватиме мурал на стіні колишнього кінотеатру «Зміна», що на вулиці Богдана Хмельницького.

Протягом двох тижнів усі об’єкти планують завершити. Підбиватимуть підсумки фестивалю 22-23 серпня.

Швидко працює Тарас Довгалюк.
Telegram Channel