Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Яка заповненість українських лікарень із хворими на коронавірус

Рівненська область – на рівні 48%.

Фот pixabay.

Яка заповненість українських лікарень із хворими на коронавірус

Рівненщина серед лідерів

Рівень завантаженості українських лікарень для хворих на коронавірус становить 24%. Ця ситуація нерівномірна по регіонах, про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Про це інформує сайт «Газети по-українськи».

«Якщо подивитися загалом на цифри, що у нас є по країні щодо завантаженості ліжок, то цей показник є на рівні 24%», - сказав він.

Реклама Google

За словами міністра, найбільша завантаженість у Львівській області - понад 53% від загальної кількості. «Менше 50%, але на рівні 48% - Київ, такий же відсоток - Івано-Франківська, Чернівецька, Рівненська області», - сказав Степанов.

«Менше 50%, але на рівні 48% - Київ, такий же відсоток - Івано-Франківська, Чернівецька, Рівненська області», - сказав Степанов.

За останню добу в Україні виявили 1433 нових хворих на коронавірус. Це на 275 людей більше, ніж за попередню добу.Загалом від початку епідемії в країні маємо 84 548 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Із них 1970 – летальні. 19 пацієнтів померли за останню добу.Здолали недугу 45 686 хворих, за останню добу – 752.

Telegram Channel