Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Скільки українці платять за держдачу, у якій живе Зеленський

Видно, дітям держдачі віддасть вже наступний президент...

Фото Цензор.НЕТ

Скільки українці платять за держдачу, у якій живе Зеленський

Українці витрачають близько 3,5 мільйонів гривень в рік на утримання державної дачі, на яку переїхало сімейство Зеленського. 1 мільйон 300 тисяч гривень коштував ремонт дачі, яку готували до переїзду президента

Володимир Ар'єв.
Володимир Ар'єв.

 Про це народний депутат Володимир Ар’єв повідомив на своїй сторінці у Facebook. Він оприлюднив офіційну відповідь Офісу президента на свій запит щодо переїзду Зеленського на державну дачу. З неї зрозуміло, що переїзд президента Зеленського на державну дачу готували ще з червня 2019 року.

Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе за ваш рахунок.

«Президент Зеленський, який, згідно з його відкритою е-декларацією, має 5 квартир в Києві, розкішну віллу в Італії, апартаменти у Великій Британії і кілька готельних номерів в Грузії, тепер живе за ваш рахунок. Тепер ви, українці, оплачуєте житло доларовим мільйонерам Зеленським», – написав Володимир Ар’єв.

 

 «Ось офіційна відповідь керівника президентського офісу: цього року за державну дачу, куди переїхало президентське сімейство, платники податків викладуть 3,5 мільйони гривень. Причому, з листа видно, що готуватися до переїзду Зеленський почав у червні 2019, щойно як став президентом. Тобто, одразу, коли пообіцяв передати держдачі дітям», – наголошує Ар’єв.

«Своїх власних тисяч квадратних метрів житла Зеленським виявилося замало і вони вирішили мешкати за народні гроші, – пише депутат. - А ви, шановні українці, після цього і далі слухайте, як нинішній президент розповідає вам, що нормально прожити можна і за мінімалку».

Telegram Channel