Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На трасі «Київ-Чоп» лобове зіткнення «KIA Magentis» та «ЗІЛ-133»: обидва водії загинули (Фото)

Немає слів...

Фото Національної поліції.

На трасі «Київ-Чоп» лобове зіткнення «KIA Magentis» та «ЗІЛ-133»: обидва водії загинули (Фото)

Водій легковика не впорався із керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі «Київ-Чоп» сьогодні, 12 серпня, близько 13:20 у селі Підлужжя Дубенського району, інформує Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Поліцейські попередньо встановили, що водій автомобіля «KIA Magentis», 45-річний житель села Молодаво, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ-133» (автокран) під керуванням 53-річного жителя Дрогобицького району Львівської області. Від удару спецвантажівку відкинуло на узбіччя на територію приватного господарства, а кермувальник вилетів із салону. Від отриманих травм він загинув на місці події. 

Водій автомобіля «KIA Magentis», 45-річний житель села Молодаво, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ЗІЛ-133» (автокран) під керуванням 53-річного жителя Дрогобицького району Львівської області.

Іншого водія каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні, де попри вжиті реанімаційні заходи, життя йому врятувати не вдалося. Пасажирів у салоні легковика не було. 

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група. 

 
 
Telegram Channel