Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Стало відоме ім'я бійця ЗСУ, загиблого на Донбасі при підриві на міні

Командування та особовий склад бригади висловили співчуття рідним та близьким загиблого бійця.

Фото УНІАН.

Стало відоме ім'я бійця ЗСУ, загиблого на Донбасі при підриві на міні

Ним виявився військовослужбовець з 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка старший сержант Сергій Похович

Про це повідомляється на Facebook-сторінці 57-ї окремої мотопіхотної бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка, пише УНІАН. «Війна знову забрала кращого сина України... 13 серпня ми втратили бойового побратима старшого сержанта Сергія Поховича. Нещастя трапилося в районі селища Водяне в результаті підриву транспортного засобу на невідомому вибуховому пристрої, Сергій отримав травми, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Командування та особовий склад бригади висловили співчуття рідним та близьким загиблого бійця.

Командування та особовий склад бригади висловили співчуття рідним та близьким загиблого бійця. 13 серпня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» підірвались на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил. Один із них загинув, інший - отримав поранення. 14 серпня головний лікар Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. Мечникова Сергій Риженко розповів про стан пораненого бійця ЗСУ.

За його словами, стан бійця вкрай тяжкий, крім відкритої черепно-мозкової травми у нього десятки осколкових поранень. Один із осколків ушкодив праве око. Безліч осколків у голові, обличчі, шиї, грудній клітці, передній черевній стінці та в кінцівках. Крім того, у військовослужбовця переломи пальців рук і ніг, термічні опіки голови, обличчя, правої руки. Медикам вдалося його стабілізувати та врятувати праве око.

Telegram Channel