Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Востаннє «Барселона» пропускала вісім м'ячів 1949 року (Відео)

Навіть футбольна геніальність цього чоловіка не дозволила каталонцям уникнути ганьби.

Фото REUTERS.

Востаннє «Барселона» пропускала вісім м'ячів 1949 року (Відео)

Ганебна поразка від «Баварії» побила й багато інших антирекордів каталонського клубу

Як відомо, «Баварія» розгромила «Барселону» у чвертьфіналі Ліги чемпіонів з рахунком 8:2. Цей результат встановив низку рекордів і антирекордів.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Opta Joe в Twitter, «Баварія» стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, яка забила вісім голів в одному матчі плей-офф.

Крім того, мюнхенці повторили перемогу з найбільшою різницею м'ячів на чвертьфінальній стадії турніру («Манчестер Юнайтед» - «Рома» - 7:1).

Крім того, мюнхенці повторили перемогу з найбільшою різницею м'ячів на чвертьфінальній стадії турніру («Манчестер Юнайтед» - «Рома» - 7:1), передає Squawka Football в Twitter.

«Баварія» стала першою командою, якій вдалося забити більше п'яти голів «Барселоні» в рамках Ліги чемпіонів в одному матчі.

Під керівництвом Ханса-Дітера Фліка «Баварія» забила 26 голів у шести матчах Ліги чемпіонів. Раніше жодному тренеру не вдавалося домогтися подібної результативності в своїх перших шести матчах в ЛЧ.

«Барселона» пропустила вісім голів в одній грі у всіх турнірах вперше з 1949 року, коли з рахунком 0:8 програла «Севільї» в Кубку Іспанії.

Для Ліонеля Мессі поразка від «Баварії» стала найбільшою в кар'єрі за весь час виступів за клуб і збірну Аргентини, повідомляє ESPN Datos в Twitter. До цього найгіршим результатом для форварда була поразка 1:6 від збірної Болівії в 2009 році.

Дивимося, як це було:

 

Telegram Channel