Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 «Бджоли тримали мене на світі»: помер найстарший пасічник Волині

Олексій Решетило пережив Голодомор, Другу світову, мав три інфаркти...

Волинь-нова

«Бджоли тримали мене на світі»: помер найстарший пасічник Волині

Олексій Омелянович ще молодим був у стані клінічної смерті

Найстарший пасічник Волині Олексй Решетило відійшов у вічність на 92-му році життя.

Про це повідомив у фейсбуці голова Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук.

 «Сумна звістка. Помер Олексій Омелянович Решетило – почесний пасічник України, член Спілки пасічників України, найстарший з Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан». На 92-му році життя перестало битися його серце. Родині висловлюємо співчуття. Вічна пам'ять».

Прощання з Олексієм Решетилом відбудеться завтра о 12-й годині в капличці на території Волинської обласної клінічної  лікарні, що на проспекті Грушевського в Луцьку.

Реклама Google

«Я родом із Дніпропетровщини, пережив у дитинстві Голодомор, в юності — війну. Здоров’я ще тоді підірвав. Молодим почав тяжко хворіти. І весь цей час бджоли тримали мене на світі».

Олексій Омелянович ще молодим був у стані клінічної смерті. Не раз приходив Олексій Решетило і до редакції «Волині», просив опублікувати статті, які популяризували бджолярство, містили розрахунки, наукове підтвердження благотворного впливу кочових пасік на врожай.

«Я родом із Дніпропетровщини, пережив у дитинстві Голодомор, в юності — війну. Здоров’я ще тоді підірвав. Молодим почав тяжко хворіти. І весь цей час бджоли тримали мене на світі», – згадував Олексій Решетило.

Редакція «Волині» щиро співчуває з приводу смерті Олексія Решетила і висловлює співчуття рідним і близьким покійного.

Читайте також: Не питай, з ким сплю... З бджілками!

Telegram Channel