Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Лікарка Юлія Кузьменко розповіла, як їй живеться під домашнім арештом: «Моє щастя має присмак болю та гніву»

«І хоча в браслеті, але на траві власного подвір‘я...»

Фото зі сторінки Free Dr Kuzmenko у Facebook.

Лікарка Юлія Кузьменко розповіла, як їй живеться під домашнім арештом: «Моє щастя має присмак болю та гніву»

Медик стверджує, що чинна влада утримує невинних за ґратами

– Я прокидаюся, приймаю ванну, тру мочалкою і скрабом чи то шкіру, чи то пам‘ять. Трохи шкутильгаючи від свого іспанського чобота йду на кухню готувати сніданок родині. Я зараз - як ви на карантині в березні, ні кроку за межі, але я щаслива, бо дуже добре знаю, як виглядають справжні біди, – написала Юлія Кузьменко у фейсбуці. 

Реклама Google

Невинні за ґратами. І не тільки Ріф. І не тільки за ґратами. З браслетами, під домашніми арештами, на поруках... Але все ж таки, сильніше болить за ув‘язненими, так як це страждання цілих родин, страждання їх дітей та батьків. 

Вона розповіла, що насолоджуватися спілкуванням з родиною їй заважає усвідомлення того, що інші невинні за ґратами.

Фото УНІАН.

– Я приблизно знаю, що прямо зараз робить Ріфмайстер. Як виглядає його камера. Про що він думає і про що мріє. Що буде робити на прогулянці в тюремному дворику. Я це пройшла.
А мій чоловік знає, що відчуває зараз жінка Ріфа. А моя мама так добре розуміє його маму. Вони це також пройшли. Невинні за ґратами. І не тільки Ріф. І не тільки за ґратами. З браслетами, під домашніми арештами, на поруках... Але все ж таки, сильніше болить за ув‘язненими, так як це страждання цілих родин, страждання їх дітей та батьків. Моє щастя має присмак болю та гніву.
Ріф, тримайся. Все буде добре. Правда за нами, – наголосила Кузьменко.

Нагадаємо, Юлію Кузьменко випустили із СІЗО під цілодобовий домашній арешт, а раніше слідство змінило підозри у справі про вбивство Шеремета: про «захоплення ультранаціоналістичними ідеями» та «культивування величності арійської раси» вже ані слова.

Telegram Channel