Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Камінь-Каширщині День Державного прапора та 29-ї річниці Незалежності України проведуть з карантинними обмеженнями

Долучайтеся до святкувань! Але маски не забувайте!

Фото: Зміст.

На Камінь-Каширщині День Державного прапора та 29-ї річниці Незалежності України проведуть з карантинними обмеженнями

Організаційні питання у зв’язку з цим обговорили під час робочої наради у першого заступника голови районної державної адміністрації Олександра Михаліка

Варто зауважити, що враховуючи карантинні обмеження, цьогоріч заходи з нагоди головного державного свята відбудуться в локаційному форматі з дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог.

Так, з 21 серпня бібліотечні заклади району організують тематичні виставки: «Творімо в серці кожнім Україну», «Свято єдності та свято духу», «Кольори нашої надії» (центральна районна бібліотека), «Золотий серпень України» (біля приміщення районної бібліотеки для дітей). 

Окрім того, 21 серпня відбудуться урочистості, покладання квітів до пам'ятних знаків борцям за Україну та мистецький проєкт «Люблю тебе всім серцем, Україно!», присвячені 29-й річниці Незалежності України (12:00, районний будинок культури). 

Також у цей день народний краєзнавчий музей організує виставку бойових прапорів із зони АТО/ООС.

23 серпня – церемонія урочистого підняття Державного Прапора України (9:00, площа перед головною адмінбудівлею краю). Також у цей день народний краєзнавчий музей організує виставку бойових прапорів із зони АТО/ООС.

24 серпня у храмах району пройдуть молебні за Україну та український народ.

Упродовж цього дня біля приміщення районного будинку культури діятиме виставка народної творчості «Вишита колоссям і калиною». Там і відбудеться святковий концерт до Дня Незалежності України, який розпочнеться о 19:00.

З-поміж усього, заплановані й спортивні заходи, зокрема – Волинський обласний фестиваль з пляжного волейболу (місце проведення – урочище «Озюрко»).

«Запрошуємо краян долучитися до заходів, дотримуючись карантинних вимог!», – про це йдеться на сайті Камінь-Каширської райдержадміністраії.

Telegram Channel